Την άποψη ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας επιδιώκει να μετατρέψει μια αστική του διαφορά σε πολιτικό θέμα, διατύπωσε, με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το απόγευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ

 

«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις», αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν», προσθέτει η Κουμουνδούρου. 

 

«Τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι», καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, οι δικηγόροι του Χρήστου Καλογρίτσα αποκάλυψαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Ευελπίδων εικονική σύμβαση 3 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τα χρήματα δόθηκαν ως προκαταβολή στην εταιρεία του Καλογρίτσα προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.