Επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Επίσκεψη Μητσοτάκη σήμερα στη Θεσσαλονίκη (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, στο πλαίσιο της επίσκεψής που θα ξεκινήσει στις 11.00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο σταθμό λεωφορείων Μακεδονία ενώ θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί και το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με το ΔΣ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας για την παραχώρηση 760 στρεμμάτων από το ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό τη δημιουργία Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται ακόμα να επισκεφτεί και το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη για την ανάπλαση του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας (Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Παντελεήμονας») και την εταιρεία BETA CAE.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM