Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής μας

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής μας Facebook Twitter
0

Με ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κύπρου αρνείται ότι ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος έχει υπάρξει φοιτητής του, παρά τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο Κύπρου με επίσημη ανακοίνωσή του σήμερα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, «αδειάζει» τον βουλευτή Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος στο βιογραφικό του στην επίσημη σελίδα της κυβέρνησης, αναφέρει ότι είναι απόφοιτος του ιδρύματος, κατέχοντας μάλιστα και μεταπτυχιακό τίτλο.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου όπως δημοσιοποιήθηκε από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.»

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ο Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής μας Facebook Twitter

O Κυριάκος Βελόπουλος στην προσωπική σελίδα του, αναφέρει στο βιογραφικό του μεταξύ άλλων πως «Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM