Πολάκης υπέρ Γρηγόρη: Άντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη - ΝΔ: «Χυδαιολόγος, να αποπεμφθεί»

Πολάκης υπέρ Γρηγόρη: Άντε από δω λαμόγια υποκριτές που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη - ΝΔ: «Χυδαιολόγος, να αποπεμφθεί» Facebook Twitter
0

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του υποψήφιου βουλευτής Ηλία Γρηγόρη για τις αναρτήσεις του κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης έσπευσε να τον υπερασπιστεί με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης, μάλιστα, θεωρεί πως κακώς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα - που επέκρινε την εμφάνιση Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και τον πρωθυπουργό και τους κ.κ Χαρδαλιά και Τσιόδρα - ζήτησε συγγνώμη.

«Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το «μαλάκας» στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το «αλήτης» μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!! Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!!(όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

Σε άλλο τόνο, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με τον συνάδελφό του, ο ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Κυρίτσης παρείχε στήριξη στον κ. Γρηγόρη σημειώνοντας πως «η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να αποκηρύξει στέλεχός του επί βωμολογία, επειδή το ζήτησαν ΝΔ και τα κανάλια, ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη». 

ΝΔ: «Χυδαιολόγοι»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους». Κι αν δεν το κάνει -υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα- «πίσω από αυτούς θα κρύβεται ο ίδιος».

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η.Γρηγόρη κατα του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει:

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος».

Υπενθυμίζεται πως χθες, έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης, με το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αποδεκτή το αίτημά του για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM