Τσίπρας: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

Τσίπρας: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες» Facebook Twitter
1

«Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες» αναφέρει στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, στέλνει το δικό του μήνυμα για μία αλλιώτικη φετινή Ανάσταση.


«Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες. Γίνεται όμως. Και αυτό είναι το πιο επίκαιρο Αναστάσιμο μήνυμα: Ότι η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες.

Τούτη την ώρα, η σκέψη μας είναι στον άνθρωπο. Πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους που χάσαμε. Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, προσμένοντας να έρθει η προσωπική τους Ανάσταση. Είναι στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, που τους στηρίζουν.

Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δε μένουν σπίτι όπως εμείς, γιατί από τη δική τους αφοσίωση εξαρτάται η κάθε δική μας μέρα.

Η σκέψη μας είναι, επίσης, στους φίλους που δε βλέπουμε. Στους συγγενείς που μας λείπουν. Στον παππού, στη γιαγιά, στα παιδιά που φέτος θα στερηθούν τις αγκαλιές τους.

Το Πασχαλινό μας τραπέζι φέτος, θα είναι αλλόκοτο. Θα έχει πολλές θέσεις κενές. Όμως κάθε μία από αυτές θα γράφει το όνομα του αγαπημένου μας προσώπου.

Και δε θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί. Το κάθε σπίτι θα γεμίσει πάλι φωνές. Και ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα. Ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια