Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός για τον κορωνοϊό.

 

Με ανακοίνωση η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «χυδαιότητα» και «οχετό ύβρεων» από τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, ενώ στρέφεται και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

«Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό-μικρόβιο... Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία... Ευλόγησον!», έγραψε προ ημερών ο Γρηγόρης Ψαριανός στον λογαριασμό του στο Facebook.

 

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

 

«Την ώρα που καθημερινά συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους και όλη η αντιπολίτευση στέκεται με εποικοδομητικές προτάσεις αρωγός στο έργο της Πολιτείας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, ευγνωμονεί τον κορωνοϊό γιατί, όπως λέει, χωρίς ίχνος ντροπής, θα καθαρίσει τη χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα και τους ΣΥΡΙΖΑίους», τόνισε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση.

 

«Τελικά, όπως φαίνεται η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του. Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς ήταν να έχει ήδη διαγράψει αυτόν τον οχετό ύβρεων», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.