Χρ.Κέλλας: «Μου αφήνουν το φαγητό στην πόρτα» - Τι λέει ο βουλευτής που διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Χρ.Κέλλας: «Μου αφήνουν το φαγητό στην πόρτα» - Τι λέει ο βουλευτής που διαγνώστηκε με κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Να μην πανικοβάλλονται και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών συστήνει στους πολίτες ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας ο οποίος, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ίδιος τόνισε πως νιώθει καλά και είναι απύρετος από το πρωί, προσθέτοντας πως βρίσκεται σε απομόνωση για 14 ημέρες, όπως ακριβώς του συνέστησαν οι γιατροί.

«Την Πέμπτη που επέστρεψα από την Αθήνα στη Λάρισα είχα ένα 37,5, θεώρησα καλό λόγω της εποχής να κάνω το τεστ και σήμερα το μεσημέρι μου ανακοίνωσαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας πως είναι θετικό» τόνισε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι σε απομόνωση, παραμένω στο σπίτι, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών, είμαι απομονωμένος από την υπόλοιπη οικογένεια, σε υπνοδωμάτιο με δικό μου μπάνιο. Και το μόνο που γίνεται είναι πως η οικογένεια μού αφήνει το φαγητό έξω από την πόρτα του δωματίου».

 
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM