ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής ελαφρότητα της κυβέρνησης στα εθνικά ζητήματα - Κατώτερη των περιστάσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής ελαφρότητα της κυβέρνησης στα εθνικά ζητήματα - Κατώτερη των περιστάσεων Facebook Twitter
3

Για «πρωτοφανή ελαφρότητα» στα εθνικά ζητήματα κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας διαχείρισης πρωτοφανούς ελαφρότητας από πλευράς κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά μας θέματα», αναφέρει η ανακοίνωση. «Πριν λίγες μέρες μας είπαν ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Όρουτς Ρέις παρασύρθηκε δυτικά από τον άνεμο, παρόλο που αυτός φυσούσε από τα βορειοδυτικά. Την επόμενη μας είπαν ότι η Τουρκία δοκίμαζε τις αντιδράσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας που κατά τη διάρκεια της κρίσης αντάλλασσε παραινέσεις ψυχραιμίας μεταξύ της. Και σήμερα ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε ότι απείλησε την ελληνική ηγεσία να μην προβεί σε κατάθεση στεφάνου στα Ίμια, υπονοώντας πως οι κινήσεις του Όρουτς Ρέις συνδέονταν με αυτήν την προοπτική. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τηλεφώνησε στον Έλληνα ομόλογό του για να τον ευχαριστήσει για τη στάση της Ελλάδας στα Ίμια και "για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία και στα υπόλοιπα νησιά"!», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου. 

«Προφανώς, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με ό,τι έκανε η ΝΔ στο παρελθόν, δεν πρόκειται να βασιστεί στις δηλώσεις της τουρκικής ηγεσίας. Για αυτό το λόγο και περιμένουμε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει επίσημα τι ακριβώς έγινε», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι «μετά από όλα αυτά, η παραίνεση για ψυχραιμία πρέπει να αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού που συνειδητοποιεί ότι μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων διαχειρίζεται με αβάσταχτη ελαφρότητα μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τα εθνικά μας θέματα».

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν σαν πολίτες ακούμε ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΝΔ "κατώτερη των περιστάσεων",΄νομίζω έχουμε 2 ερμηνείες και επιλογές :1. Είμαστε για κλάμματα και για τα μαύρα τάρτατα, μάταιος αγώνας, δεν υπάρχει ελπίδα.2. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να απαξιώσει το σύμπαν, μήπως και προσδώσει αξία ΞΑΝΑ στην πολιτική οντότητά του. Και ξεχνώντας ότι μόλις 6 μήνες πριν έχασε τις εκλογές, μετά από την μεγαλειώδη "φυγή προς τα εμπρός" επί των ημερών του (και το "ένδοξο" πέσιμο στον λάκκο με τα φίδια)... Θέλω να πιστεύω ότι επιλέγουμε "2", γιατί δεν έχουμε πάθει ομαδικά Αλτσχάϊμερ, χάνοντας την "κοντή" μας μνήμη.Είναι άλλο να κρίνεις και να επικρίνεις την ΝΔ για σοβαρά λάθη που ήδη έχει κάνει και άλλο, να "χάβεις" ωμό ό, τι σου πετάει ο ΣΥΡΙΖΑ.Η περίοδος "καραντίνας" από τον ΣΥΡΙΖΟΪΟ, πρέπει να κρατήσει πολύ.
[Η περίοδος "καραντίνας" από τον ΣΥΡΙΖΟΪΟ, πρέπει να κρατήσει πολύ.]Μαζί σας σε αυτό, όμως αντίστοιχα λίγο πρέπει να κρατήσει η περίοδος χάριτος και τυφλής εμπιστοσύνης στους τωρινούς.Εσάς σας φαίνεται σοβαρός ο ισχυρισμός ότι για τις κινήσεις του Όρουτς Ρέις ευθύνεται ο άνεμος;
Στην εποχή των γρήγορων αναγνώσεων, απαντώ απλά για να μην θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω στην ατομικά απευθυνόμενη ερώτησή σας. Λέω :"Είναι άλλο να κρίνεις και να επικρίνεις την ΝΔ για σοβαρά λάθη που ήδη έχει κάνει..."Που βλέπετε καν ύπαρξη περιόδου χάριτος ;