Novartis - Φρουζής: Δέχτηκα πιέσεις να καταθέσω σε βάρος πολιτικών

Novartis - Φρουζής: Δέχτηκα πιέσεις να καταθέσω σε βάρος πολιτικών Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Πιέσεις, υποστήριξε, ότι δέχθηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, για να καταθέσει σε βάρος πολιτικών χωρίς στοιχεία, ο πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ο κ. Φρουζής στην σημερινή κατάθεσή του, περιέγραψε δύο άτυπες συναντήσεις που είχε στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατά τις οποίες του ζητήθηκε να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία οι σχετικές δικογραφίες είχαν αποσταλεί στη Βουλή.


Ο κ. Φρουζής εξερχόμενος του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι «Η διαδικασία και η κατάθεση είναι μυστική, από την αρχή το έχω σεβαστεί ευλαβικά. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη».


Τέλος, αύριο θα καταθέσει συμπληρωματικά στον κ. Ζαχαρή ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην εποπτεύων την Εισαγγελία Διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής. Ο τελευταίος, επικαλούμενος νεότερα στοιχεία που έχει στα χέρια του, ζήτησε να προβεί σε συμπληρωματική κατάθεση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM