Το ΜέΡΑ25 για την άρνηση της Μάγδας Φύσσα για ΠτΔ: Αποδεικνύει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για αξιώματα

Το ΜέΡΑ25 για την άρνηση της Μάγδας Φύσσα για ΠτΔ: Αποδεικνύει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για αξιώματα Facebook Twitter
8

To ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη εξέδωσε επίσημη απάντηση μετά την άρνηση της Μάγδας Φύσσα να τεθεί υποψήφια για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Το γραφείο τύπου του ΜέΡΑ 25 επισημαίνει πως «η Μάγδα Φύσσα θεώρησε την πρότασή μας τιμητική, και μας ευχαρίστησε για αυτήν, μας τιμά. Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας».

Η κα Φύσσα πληροφορήθηκε την πρόταση από τον Τύπο

Υπενθυμίζεται πως, όπως προκύπτει από την προηγούμενη άρνηση της Μάγδας Φύσσα, η μητέρα που Παύλου Φύσσα ενημερώθηκε για την υποψηφιότητά της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη: «Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. ον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ». σημείωνε μεταξύ άλλων. 

Στην δεύτερη ανακοίνωση για το ζήτημα από το ΜέΡΑ25 τονίζεται πως «όπως είπε ο Γραμματέας μας, κρίνει ότι "δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα εναντίον της μισαλλοδοξίας, της διχόνοιας και του αυταρχισμού από τη Μάγδα Φύσσα". Βέβαια, όπως ακόμα δήλωσε, το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να προωθήσει την υποψηφιότητά της - και για αυτό πρότεινε σε βουλευτές άλλων κομμάτων να την υποστηρίξουν ώστε να δοθεί ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού».

«Δεν μας εξέπληξε η αντίδραση εκείνων που επιλέγουν πρόσωπα συστημικά με στόχο να ακυρώσουν το κάλεσμα για ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης ακροδεξιάς, το κάλεσμα που συμβολίζει η θέση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25. 

Πολιτική
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
το γιάνης με ένα νιτο θράσος με ένα ρωδεν απαιτούνται πολλά σύμφωνα για να είσαι σύμφωνος με κάτι που αφορά τον μικρόκοσμο του βασιλείου της αλαζονείας όπου κατοικείς.
Η αναίσχυντη λύσσα για αυτοπροβολή ξεπερνάει τα όρια αυτή τη φορά... Είναι αδιανόητο να εκμεταλλεύεσαι το καθαρό όνομα μιας μάνας-ηρωίδας νομίζοντας ότι θα σαπουνίσεις μ' αυτό την ακάθαρτη πολιτικάντικη οίησή σου. Χωρίς καν να τη ρωτήσεις! Γκάφα;Όχι βέβαια! Εκ του πονηρού δεν την ρώτησε. Αν τη ρωτούσε, θα λάβαινε ιδιωτικά την αρνητική απάντηση και κανένας δεν θα ασχολούνταν με την αφεντιά του αυτή τη στιγμή. Είναι η περίπτωση του ατόμου που υπάρχει αποκλειστικά και μόνο μέσα από τον αυτοσκοπό της πρόκλησης, απλώς για να ξεχωρίσει. ΓιάΝΝη να με λένε σαν τους αμέτρητους, ανώνυμους ΓιάΝΝηδες; Όχι βέβαια!ΓιάΝης είμαι! Με ένα «Ν»! Εγώ ο μοναδικός! Και μάλλον έχει μετανιώσει που δεν το έκανε με τρία «Ν»! Θα ήταν ακόμα πιο φανταχτερό:ΓιάΝΝΝης!
"Οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα." Μόνο οι αριβίστες, οι Μαυρογιαλούροι του ναρκισσισμού και κάτι κοράκια που σκυλεύουν νεκρούς.
"...και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας"Πηγή: www.lifo.gr1. Ως γνωστόν, οι αλεπούδες έχουν έτοιμα κρεμαστάρια 24Χ7 και από πονηράδα άλλο τίποτε... Από αυτοσεβασμό δε (τσίπα το λέγαμε παλιά), ανύπαρκτος.2. Οι πραγματικοί αγωνιστές όμως, έχουν και μια εξυπνάδα από ένστικτο, "μυρίζουν" το "δούλεμα" - εσχάτως "εργαλειοποίηση" - στον αέρα. Και δεν "τσιμπάνε"...