ΣΥΡΙΖΑ για τα πτυχία Στεφανή: Οι δήθεν άριστοι του Μητσοτάκη ψεύδονται και εξαπατούν

ΣΥΡΙΖΑ για τα πτυχία Στεφανή: Οι δήθεν άριστοι του Μητσοτάκη ψεύδονται και εξαπατούν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέα επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχετικά με την υπόθεση των πτυχίων του υφυπουργού Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Ο κ. Μητσοτάκης της δήθεν αριστείας επιβραβεύει το ψέμα και την απάτη», επισημαίνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να καλύψει τον κ. Διαματάρη για το πλαστό βιογραφικό του, για να τον αποπέμψει μόνο όταν αποκαλύφθηκε η παράνομη συμμετοχή του σε εταιρίες, από χθες καλύπτει και τον κ. Στεφανή, που βάφτισε MBA ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου από ΜΚΟ!», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Το πρόβλημα δεν είναι αν και ποιους τίτλους σπουδών διαθέτουν οι δήθεν "άριστοι" της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το πρόβλημα είναι πως ψεύδονται και εξαπατούν. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης της δήθεν αριστείας επιβραβεύει το ψέμα και την απάτη».

  

Η Εφημερίδα των Συντακτών σημείωνε πως, ενώ ο κ. Στεφανής παρουσιάζεται ως κάτοχος δύο MBA - σύμφωνα με το βιογραφικό που είναι αναρτημένο στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης - το ένα εξ αυτών απουσιάζει από τον αντίστοιχο κυβερνητικό ιστότοπο. Παράλληλα, η εφημερίδα παρατηρούσε πως στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στη διπλωματική υπηρεσία της ευρωπαϊκής Ένωσης, επίσης αναφέρεται ότι είναι κάτοχος 2 MBA αλλά το τμήμα National War College του πανεπιστημίου NDU που αναφέρει ο κ. Στεφανής, δεν παρέχει τίτλο MBA (Master of Business Administration) αλλά MSc (Master of Science).

O υφυπουργός Άμυνας, απάντησε σε ρεπορτάζ της Εφημερίδας Συντακτών για τους μεταπτυχιακούς του τίτλους. «Η λάσπη και οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν την ώρα που χειρίζομαι κρίσιμα για την Πατρίδα μας θέματα», σημειώνει, κάνοντας λόγο για « εκ του πονηρού ερωτώντες».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM