Μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα: Μην παρερμηνεύετε την ήπια στάση μας

Μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα: Μην παρερμηνεύετε την ήπια στάση μας Facebook Twitter
0

Η ήπια στάση της Ελλάδας δεν πρέπει να παρερμηνεύεται, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς και την υπογραφή της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε επίσης πως η παρανομία δεν γεννά δίκαιο.

«Διαθέτουμε τα μέσα και τη βούληση να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας... Το σύνολο της διεθνούς κοινότητας τάσσεται υπέρ της Ελλάδας και απορρίπτει το σύμφωνο Τουρκίας -Λιβύης. Έχουμε ισχυρούς συμμάχους που το έχουν καταδικάσει», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις κοινέ δηλώσεις τους με τον Έλληνα πρωθυπουργός, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή του συμφώνου στρατηγικής συνεργασίας, υπογραμμίζοντας πως η Σερβία υποστηρίζει την Ελλάδα πλήρως για τα θαλάσσια συνορά της, ενώ θα στηρίξει την χώρα μας και στη διεκδίκηση της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM