Γεωργιάδης κατά Ρουβίκωνα: Εκεί μένει ο 5χρονος γιος μου - Η ανάρτηση στο Facebook

Γεωργιάδης κατά Ρουβίκωνα: Εκεί μένει ο 5χρονος γιος μου - Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter
0

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε, μέσω Facebook, στην παρέμβαση μελών του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του. 

Λίγο μετά τις 12:30μ.μ, μέλη της συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια έξω από την είσοδο του σπιτιού του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στα Μελίσσια. «Κυριακή πρωί επέλεξαν να επιτεθούν στο σπίτι μου, φωνάζοντας και πετώντας τρικάκια. Η οικία αποτελούσε και αποτελεί άσυλο σε όλους τους πολιτισμούς, σπεύδω όμως να προλάβω δηλώσεις τύπου: «δεν πυροβόλησαν κιόλας..», ότι μέσα εκεί μένει και ο 5χρονος γιος μου. Δεν τους φοβόμαστε», έγραψε στο Facebook ο υπουργός. 

Αφού πέταξαν τα τρικάκια, τα μέλη του Ρουβίκωνα τράπηκαν σε φυγή και ανάρτησαν μήνυμα για την παρέμβασή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Τα πολυτεχνεία θα στοιχειώνουν τον ύπνο σας, κατεβάστε και το ιππικό και το πυροβολικό και την αεροπορία σας, βάλτε τους κολαούζους σας στα κανάλια να μοιράσουν πόνο και τρόμο, υποσχεθείτε φυλακές και αίμα. Τίποτα από αυτά δεν θα σας φέρει γαλήνη. Τίποτα από αυτά δεν θα σταματήσει την κοινωνική βάση», γράφουν μεταξύ άλλων.

Γεωργιάδης κατά Ρουβίκωνα: Εκεί μένει ο 5χρονος γιος μου - Η ανάρτηση στο Facebook Facebook Twitter

Εκτός από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, που καταδίκασε την παρέμβαση, την υποστήριξή της στον υπουργό εξέφρασε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Επιθέσεις σε σπίτια και οικογένειες, όπως αυτή στο σπίτι του @AdonisGeorgiadi, είναι άνανδρες και χυδαίες. Πάνω από όλα σπιλώνουν την ιστορία του Πολυτεχνείου», έγραψε η κα Μπακογιάννη στο Twitter.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM