Κουμουτσάκος: «Γραφικότητες» τα μπάρμπεκιου - Έμμεσα πυρά σε Κυρανάκη

Κουμουτσάκος: «Γραφικότητες» τα μπάρμπεκιου - Έμμεσα πυρά σε Κυρανάκη Facebook Twitter
Για «γραφικότητες που κάποτε πρέπει να τελειώνουν» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ΑΠΕ)
1

Για «γραφικότητες που κάποτε πρέπει να τελειώνουν» έκανε λόγο ο  Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στο περιβόητο ζήτημα τού «μπάρμπεκιου» έξω από δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και ταυτιζόμενος πλήρως, όπως είπε, με την τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Προσυπογράφω, συμφωνώ και τονίζω τη θέση της κ. Μπακογιάννη. Αυτή είναι η θέση μου ως αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Κι επειδή οι γραφικότητες πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Ούτε με σουβλάκια, ούτε με μπύρες, ούτε με κοψίδια ασκείται μεταναστευτική πολιτική», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της Φωτεινής Μπακαδήμα από το ΜέΡΑ 25.

Προ ημερών, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε δηλώσει πως «η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύναμο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής σου ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ