Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Στο 18,1% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc (EUROKINISSI)
3

Διαφορά 18,1%, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 42,9% έναντι 24,8% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6% και το ΚΚΕ είναι τέταρτο στο 5,4%. Τα υπόλοιπα δύο κόμματα της Βουλής, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, συγκεντρώνουν 3,1%.  

Την ίδια ώρα, το 48,2% δηλώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος πρωθυπουργός από το προσδοκώμενο» και το 45,8% θεωρεί ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσει «όλες» ή «πολλές» από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. 

Δημοσκόπηση: Διαφορά 18,1% ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου Facebook Twitter
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ήταν αναμενόμενο ότι οι Συριζαίοι θα συνέχιζαν τις πρακτικές του 2011. Μόνο που οι καιροί άλλαξαν, η χώρα ανάσανε και κυρίως οι Έλληνες έζησαν την Αριστερά. Ελπίζω να μην σταματήσουμε να διαβάζουμε Βασιλάκη και Ημίθεο, να μην σταματήσουμε να βλέπουμε τον κοτεράκια, τον Πολάκη και τον Παπαδραχμούλη.
Ειδικά τον Παπαδραχμούλη.Πρότυπο "λάμποντος" αριστερού, με - τηρουμένων των αναλογιών - υπέρογκα εισοδήματα, καταθέσεις και περιουσιακή κατάσταση, κτηθέντων όλων από τον μισητό καπιταλισμό.Και που μέχρι τώρα δεν έχουμε ενημερωθεί, ότι έχει διαθέσει έστω και τμήμα αυτής της περιουσίας για κάποιο κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.