Γεωργιάδης: Δεν είναι ανεκτές υπερβολικές και παράλογες χρεώσεις από τις τράπεζες

Γεωργιάδης: Δεν είναι ανεκτές υπερβολικές και παράλογες χρεώσεις από τις τράπεζες Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

«Άπαντες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι ανεκτές χρεώσεις υπερβολικές και παράλογες, από τις τράπεζες», σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι τράπεζες θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια κοινωνία δραστηριοποιούνται, πόση βοήθεια έχουν λάβει από το ελληνικό κράτος και τις θυσίες που ο ελληνικός λαός έχει κάνει αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε ο υπουργός σε συνέντευξή του στο OPEN.

«Ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πολιτικός προϊστάμενος της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Καταναλωτή, προς την οποία εμπίπτουν οι καταγγελίες των πολιτών για τις χρεώσεις που επιβάλλουν οι τράπεζες, στέλνω ένα μήνυμα το οποίο με πολύ μεγαλύτερη ένταση, βεβαίως, θα το στείλει ο κ. πρωθυπουργός, το μεσημέρι στη σύσκεψη με τους επικεφαλής των τραπεζών στο Μέγαρο Μαξίμου: Οι τράπεζες θα πρέπει να καταλάβουν σε ποια κοινωνία δραστηριοποιούνται, πόση βοήθεια έχουν λάβει από το ελληνικό κράτος και τις θυσίες που ο ελληνικός λαός έχει κάνει αυτά τα χρόνια. Άρα, άπαντες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ανεκτές χρεώσεις υπερβολικές και παράλογες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις χρεώσεις που επιβάλλουν οι τράπεζες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM