Γεωργιάδης από Κίνα: Επιπλέον κίνητρα στους επενδυτές για την Golden Visa

Γεωργιάδης από Κίνα: Επιπλέον κίνητρα στους επενδυτές για την Golden Visa Facebook Twitter
2

Αλλαγές στο πρόγραμμα Golden Visa με γνώμονα την παροχή επιπλέον κινήτρων στους υποψήφιους επενδυτές ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια των επαφών του στην Κίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η επίσημη επίσκεψη του υπουργού, στην Κίνα, στο πλαίσιο της οποίας υπογράφτηκε το επικαιροποιημένο πλαίσιο συνεργασίας 2020-2022, μεταξύ των δύο χωρών. Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης συμμετείχε στην 3η Σύνοδο της Διευθύνουσας Επιτροπής του διμερούς πλαισίου συνεργασίας, στο Πεκίνο, όπου οι δύο χώρες υπέγραψαν το επικαιροποιημένο πλαίσιο συνεργασίας 2020-2022, το οποίο αφορά την προώθηση της συνεργασίας σε βασικούς τομείς, όπως είναι η ενέργεια, οι μεταφορές, οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, η μεταποίηση, η έρευνα και ανάπτυξη και οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε το υπουργείο Εμπορίου και συναντήθηκε με τον υφυπουργό, Γιου Ξιάνχουα, με τον οποίο συζήτησαν για τις εμπορικές συμφωνίες των δύο χωρών. Ο κ. Γεωργιάδης συμμετείχε ως κύριος ομιλητής σε εκδήλωση υπό τον τίτλο «2020 Overseas Investment Summit», στη Σαγκάη, η οποία είχε ως βασικό αντικείμενο την παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υπουργός εστίασε στις υπό ψήφιση αλλαγές του ρυθμιστικού πλαισίου για το πρόγραμμα Golden Visa με γνώμονα την παροχή επιπλέον κινήτρων στους υποψήφιους επενδυτές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κάποιος θα πρέπει να αγοράσει και το τσιμέντο που παράγεται στην Ελλάδα... μη τυχόν και πέσουν τα ενοίκια από την έλλειψη ζήτησης...Φαίνεται πως ο «πατριωτισμός» του κυρίου Γεωργιάδη πάνω στο «ελληνικό στοιχείο» είναι ξεκάθαρα θέμα τιμήματος. Αν μπορείς να πληρώσεις για να γίνεις Έλληνας ή Ευρωπαίος δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...
Ουδεμία σχέση με τις αστυνομικές επιχειρήσεις έξωσης των προσφύγων με τα μωρά (σόρυ, μεταναστών ήθελα να πω) από τα ερείπια που είχαν βρει καταφύγιο.