Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών.

Στον διάλογο μερικών δευτερολέπτων που είχαν μπροστά στις κάμερες ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον πρωθυπουργό «βλέπω έκανες αλλαγές» με τον κ. Μητσοτάκη να του απαντά «αλλαγές μικρές».

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν την συνάντηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εξέφρασε την ελπίδα οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα των Ελλήνων του εξωτερικού να αποτελέσουν μία «επιτυχή άσκηση συναίνεσης».

«Ελπίζουμε ότι η σημερινή πρωτοβουλία για αυτό το μείζον θέμα θα είναι μια επιτυχής άσκηση συναίνεσης και δεν θα μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιχνίδι» δήλωσε εν όψει των επαφών του κ. Μητσοτάκη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM