Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορηθήκαμε την προκαταρκτική για χασισοκαπνό στο Μαξίμου - Γελοιότητα της ΝΔ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορηθήκαμε την προκαταρκτική για χασισοκαπνό στο Μαξίμου - Γελοιότητα της ΝΔ Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για «αυτογελοιoποίηση» της Νέας Δημοκρατίας και επικαλούνται πληροφορίες για προκαταρκτική εξέταση της ΝΔ για χασισοκαπνό στο Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης. 

«Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ», σχολιάζουν οι ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Αυγή», αναφερόμενες σε παλιότερο σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Όπως μετέδωσε νωρίτερα η εφημερίδα των Συντακτών, για την υπόθεση κλήθηκε να καταθέσει ο πρώην φρούραρχος του Μαξίμου, παρουσιάζοντας και σχετικό έγγραφο. 

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Πληροφορηθήκαμε την προκαταρκτική για χασισοκαπνό στο Μαξίμου - Γελοιότητα της ΝΔ Facebook Twitter

Αναλυτικά τα λεγόμενα των πηγών ΣΥΡΙΖΑ:

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα». Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου.


»Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis. Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

Καλεσμένος σε εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, ο κ. Παπαδημητρίου είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά στα μέσα Ιουλίου: «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι (...) Yπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -και χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από το άρθρο αλλά και την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ("οσφυοκάμπτης λειτουργός"), προκύπτει ότι η προκαταρκτική εξέταση διατάχτηκε αυτεπάγγελτα από τον Πταισματοδίκη. Καλά, ο κ. Παπαδημητρίου είπε ό, τι είπε - δείχνοντάς μας το επίπεδο της πολιτικής που θα ασκήσει -, ο κ. Πταισματοδίκης όμως ;Με τέτοια ευαισθησία της Δικαιοσύνης, πως καπνίζει ακόμη ανενόχλητος δημόσια και προκλητικά ο κ. Πολάκης, "φτύνοντας" την Δημοκρατία και τους νόμους κατάμουτρα ; Που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν προκαταρκτική εξέταση.Πρέπει να καπνίσει ΧΑΣΙΣΟΚΑΠΝΟ για να επέμβει η Δικαιοσύνη ;Θα έλεγα, οι ηγεσίες της ΝΔ και της Δικαιοσύνης να δώσουν οδηγίες για το επίπεδο της λειτουργίας καθεμιάς.