Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα

Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών για τα έτη 2016, 2017, 2018. Ανάμεσα στα πόθεν έσχες που γνωστοποιήθηκαν είναι και εκείνο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στη δήλωση του αναφέρει και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει η σύζυγος του, Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν στο site της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού: 

Για το 2018 (χρήση 2017) ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει εισοδήματα 33.412,77 ενώ η σύζυγός Μπέτυ 19.820. Δεν έχουν μετοχές ή ομόλογα. Η κ. Μπαζιάνα διαθέτει από το 2003 μια θυρίδα.

Αναφορικά με τις καταθέσεις τους, ο κ. Τσίπρας έχει συνολικού ύψους 51.052,5 ευρώ 12.318,91 ευρώ. Στο όνομα του γιου τους Φοίβου-Παύλου υπάρχει λογαριασμός με ποσό 25.463 ευρώ.

Δηλώνουν ένα ακίνητο κι ένα οικόπεδο και τα δύο από γονική παροχή. Επίσης, ο κ. Τσίπρας δηλώνει μια μηχανή ενώ η σύζυγος του ένα αυτοκίνητο. 

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώην ΠΘ δηλώνει εισοδήματα 33000 χιλ.Θεωρούσα ότι έπρεπε να είναι περίπου τα διπλάσια.Και βέβαια, είναι απορίας άξιον οι 25000 χιλ. καταθέσεις στο όνομα του γιού του.Πολλά ρωτάω, εδώ ΟΛΟΙ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν δηλώνουν ΠΟΘΕΝ έσχον, αλλά απλά ΤΙ έσχον.Δεν αισθάνομαι και περήφανος που αυτό γίνεται ανεκτό.