Ειρωνική ανάρτηση Τσίπρα για τις εκκενώσεις καταλήψεων: «Επιτέλους μπορούμε να κοιμόμαστε ασφαλείς...»

Ειρωνική ανάρτηση Τσίπρα για τις εκκενώσεις καταλήψεων: «Επιτέλους μπορούμε να κοιμόμαστε ασφαλείς...» Facebook Twitter
6

O Aλέξης Τσίπρας προχώρησε σε μια ειρωνική ανάρτηση για την κυβέρνηση στο Facebook, σχολιάζοντας τις εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια. 

«Συγχαρητήρια στην "προοδευτική" κυβέρνηση Μητσοτάκη», με αφορμή την εκκένωση του υπό κατάληψη πρώην σχολείου στα Εξάρχεια, δίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο facebook, παραθέτοντας σχετικό δημοσίευμα.

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Συγχαρητήρια στην "προοδευτική" κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τώρα που εκκενώνει τα κτίρια, αποκλείει παιδιά από τα σχολεία και καταργεί το ΑΜΚΑ από τα προσφυγόπουλα, μπορούμε επιτέλους να κοιμόμαστε ασφαλείς...».

Ειρωνική ανάρτηση Τσίπρα για τις εκκενώσεις καταλήψεων: «Επιτέλους μπορούμε να κοιμόμαστε ασφαλείς...» Facebook Twitter
Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο τετράκις χαμένος των φετινών εκλογών δεν διδάχτηκε τίποτα από τις (4) πρόσφατες ήττες του. Ποντάρει σε αντιπολίτευση μέσω Facebook & Twitter αλά Donald Trump και στοχευμένη επιχειρηματολογία τύπου ‘είναι φασίστες, ακροδεξιοί κτλ κτλ’. Η γνωστή δηλαδή γκάμα ‘επιχειρημάτων’ που από το 2012 και μετά αυτός χρησιμοποίησε, διχάζοντας κ δηλητηριάζοντας τη δημοσια ζωή της χώρας (γερμανοτσολιάδες, προσκυνημένοι, εμείς και εσείς κτλ)Ξεχνάει προφανώς με ποιους συγκυβέρνησε 4.5 χρόνια, ποιους αυτός είχε εκτός φυλακής 4.5 χρόνια, μαζί με ποιους ψήφιζε αμφιβόλου ποιότητας νομοσχέδια και για ποιους ετοίμασε (και ευνόησε με) τον νέο Ποινικό Κώδικα. Ας μάθει να σιωπά λοιπόν. Δεν πιστευουμε όλοι στα λεφτόδέντρά του ή στον ασυγκράτητο λαϊκισμό του και ούτε φυσικά τυγχάνει να είμαστε ‘θαυμαστές της σκέψης του Μάο’, όπως αυτός.
Ποντάρει και σε μπάχαλα τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο. Πλάκα θα έχει να μην γίνει τίποτε (και μακάρι, δηλαδή). Γνωστός για την οξυδερκειά του. Πως το λέει: «Ούτε μια στο εκατομμύριο».
Ξέχασαν να προτάξουν :"Προς πολίτες-ψάρια". Ποια νοητική λογική επεξεργασία "δένει" σε μία ανακοίνωση, την δήθεν "προοδευτικότητα" της ΝΔ, την κατάργηση ΑΜΚΑ των προσφυγόπουλων και το αίσθημα ασφάλειας - ή μήπως τάξης ; Το "αποκλείει παιδιά από τα σχολεία" δεν το κατάλαβα, μάλλον κάτι δεν έμαθα.Όπως φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ δολώνει με σαλαγκιά...Ας αποδείξουμε ότι δεν "τσιμπάμε", μήπως και γίνουν σοβαρή Αντιπολίτευση.Όχι ξανά 2014-2015 !
Πρώτη φορά αντιπολίτευση είναι τόσο κενή και άνευ ουσίας. Είτε υπάρχει είτε όχι μόνο θόρυβο προκαλεί. Μακάρι να βελτιωθούν πραγματικά και όχι απλά να υποκρίνονται.