«Κόφτε το»: Αιχμές Πολάκη εναντίον Τσακαλώτου για την ΕΡΤ

«Κόφτε το»: Αιχμές Πολάκη εναντίον Τσακαλώτου για την ΕΡΤ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
5

Αιχμές εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τις δηλώσεις του σχετικά με την ΕΡΤ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, άφησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook. 

O πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ανοιχτή εκδήλωση της Πέμπτης, έκανε αυτοκριτικές δηλώσεις για το πώς χειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα της ΕΡΤ κατά την περίοδο διακυβέρνησής του. «Το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν "αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου" και έναν "αριστερό Άρη Προτοσάλτε". Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά», φέρεται να δήλωσε ο πρώην υπουργός, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Οι δηλώσεις Τσακαλώτου προκάλεσαν και την αντίδραση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου η οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «απροκάλυπτη και χολερική κριτική»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης κάλεσε «να κοπεί» η συζήτηση για την ΕΡΤ.  «Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια! Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και θα πράξουμε αυτά που πρέπει!!» έγραψε ο πρώην υφυπουργός Υγείας.

«Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν» έγραψε ευχαριστώντας την Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα «για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε». 

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ας ελπίσουμε σαν πλειοψηφία λαού, να καταλαβαίνουμε την βασική και κυρίαρχη επιλογή "την επόμενη φορά" :Θέλουμε Δημοκρατία με τις ομολογημένες αδυναμίες της ή θέλουμε Δικτατορία - ακούγεται σκληρό, αλλά αυτά είναι τα μηνύματα από την τοποθέτηση Πολάκη και Ακριβοπούλου απέναντι στον Τσακαλώτο - ;Η "εσωτερική δημοκρατία" σε ένα κόμμα, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης.
Να βρίσκεται άνθρωπος εκεί έξω που να λέει ευχαριστώ στην Ακριβοπούλου για την εκπομπή της... Αξία ανεκτίμητη! (Δεν περίμενες να ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον πολακη βέβαια...)
Ήδη ετοιμάζονται για "την επόμενη φορά". Όταν έρθει εκείνη η "ευλογημένη" ώρα, θα έχουμε και πάλι υπουργό πρωτοπαλίκαρο τον Πολακη και σχολιαστές στην κρατική ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Σωτήρη. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ευχηθεί κάνεις για το μέλλον?