Παππάς για Ελληνικό: Αρνητική εξέλιξη η αποχώρηση των δύο ξένων επενδυτών

Παππάς για Ελληνικό: Αρνητική εξέλιξη η αποχώρηση των δύο ξένων επενδυτών Facebook Twitter
Πηγή EUROKINISSI
5

Την ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για την επένδυση στο Ελληνικό, εξέφρασε ο τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος, Νίκος Παππάς

Στον απόηχο της ανακοίνωσης από την Lamda Development, που στοχεύει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 650 εκατομμύρια ευρώ και την ανάληψη του έργου σε ποσοστό 100%, ο Νίκος Παππάς σχολιάζει πως  «η αποχώρηση των δύο ξένων επενδυτών από το Ελληνικό αποτελεί αρνητική εξέλιξη συνολικά για την οικονομία».

Χθες, η Lamda Development ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με σκοπό την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μέχρι του ποσού των 650 εκατομμυρίων ευρώ, που «κατά συνέπεια αναλαμβάνει το οραματικό έργο του Ελληνικού με ποσοστό 100%».

«Ευχόμαστε η επένδυση να προχωρήσει και η Lamda Development να καταφέρει να βρει τα χρήματα για να γίνει το έργο», δήλωσε σήμερα ο Νίκος Παππάς. 

Κλείνοντας, ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε πως η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «είχε πετύχει ρεκόρ ξένων άμεσων επενδύσεων, φέρνοντας παράλληλα την Ελλάδα στην κορυφή της ενεργοποίησης επενδύσεων στο πλαίσιο του "σχεδίου Γιούνκερ"». «Αποδεικνύεται περίτρανα, λοιπόν, ότι η βιώσιμη ανάπτυξη θέλει σχέδιο. Όχι αποσπασματικές χάρες σε ημέτερους, με καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων και των όρων προστασίας του περιβάλλοντος», κατέληξε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μιλάει λοιπόν ο ειδικός του ΣΥΡΙΖΑ (!!!...) επί επενδύσεων, προσσσχή ...στραβάδια !Που καταντήσαμε και που κατάντησε και ο ΣΥΡΙΖΑ, να συμβουλεύει ο κ. Παππάς για - φτου κακά πριν - επενδύσεις ιδιωτικού τομέα...
Οι άνθρωποι που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό, και για να αποθαρρύνουν (και) ξένους επενδυτές απότο να επενδύσουν στην Ελλάδα "ανησυχούν" για την αποχώρηση ξένων επενδυτών και την επένδυση στο Ελληνικό.Αντί να χωθούν σε μια τρύπα από ντροπή έχουν το θράσσος να προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο. Ό,τι έκαναν και κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δηλαδή.Καλύτερα έτσι, όμως. Γιατί όσο μιλούν τόσο μας αποδεικνύουν ότι δεν έμαθαν τίποτα από την ήττα τους, μας υπενθυμίζουν πως παραμένουν θρασείς και γιατί τους στείλαμε στα τσακίδια.