Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης επί ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, διορίστηκε σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η κα Χατζηγεωργίου, που δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ορίζεται τώρα υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Στο παρελθόν έχει διατελέσει διευθύντρια στο γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η πρώην υφυπουργός σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καιέχει εργαστεί ως καθηγήτρια γαλλικών. Η κα Χατζηγεωργίου υπήρξε και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνασπισμού.

Στο πρώτο και στο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ενώ ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 ορίστηκε υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης διαδεχόμενη την Κατερίνα Νοτοπούλου - αξίωμα που κατείχε μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές. 

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η κυρία είναι που κρατούσε ομπρέλλα για την προστασία του Τσίπρα και που τον συνόδευσε επίσης, σε εκείνη την "κρυφή" από τα ΜΜΕ επίσκεψη Τσίπρα στις 6 το πρωί στο Μάτι.Τι κρίμα, τέτοια πρότυπα για την Αριστερά...Μόνη της η ΠΦΑ κάνει ό, τι μπορεί να γίνει ΤΦΑ (τελευταία φορά Αριστερά).