Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης επί ΣΥΡΙΖΑ, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, διορίστηκε σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η κα Χατζηγεωργίου, που δεν εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ορίζεται τώρα υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Στο παρελθόν έχει διατελέσει διευθύντρια στο γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η πρώην υφυπουργός σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καιέχει εργαστεί ως καθηγήτρια γαλλικών. Η κα Χατζηγεωργίου υπήρξε και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συνασπισμού.

Στο πρώτο και στο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ενώ ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 ορίστηκε υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης διαδεχόμενη την Κατερίνα Νοτοπούλου - αξίωμα που κατείχε μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές. 

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από υφυπουργός μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Τσίπρα Facebook Twitter
Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η κυρία είναι που κρατούσε ομπρέλλα για την προστασία του Τσίπρα και που τον συνόδευσε επίσης, σε εκείνη την "κρυφή" από τα ΜΜΕ επίσκεψη Τσίπρα στις 6 το πρωί στο Μάτι.Τι κρίμα, τέτοια πρότυπα για την Αριστερά...Μόνη της η ΠΦΑ κάνει ό, τι μπορεί να γίνει ΤΦΑ (τελευταία φορά Αριστερά).