Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη με «πλούσια» ατζέντα

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη με «πλούσια» ατζέντα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Συνάντηση αναμένεται να έχουν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη συνάντησή τους οι δύο άνδρες προσέρχονται με «πλούσια ατζέντα» συζήτησης εν μέσω των τουρκικών προκλήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ και την Αμμόχωστο.

Σε κοινούς χειρισμούς για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας συμφώνησαν νωρίτερα την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε. Ο πρόεδρος της κυβέρνησης και ο πρόεδρος της Κύπρου χάραξαν κοινή γραμμή ενόψει της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM