Μήνυμα της Φώφης Γεννηματά σε όσους έδωσαν Πανελλαδικές - Η φωτογραφία από τα φοιτητικά χρόνια

Μήνυμα της Φώφης Γεννηματά σε όσους έδωσαν Πανελλαδικές - Η φωτογραφία από τα φοιτητικά χρόνια Facebook Twitter
2

Το δικό της μήνυμα σε όσους έδωσαν φέτος Πανελλαδικές Εξετάσεις έστειλε η Φώφη Γεννηματά, δημοσιεύοντας στο Twitter και μια φωτογραφία της από τα χρόνια που ήταν φοιτήτρια.

«Βρήκα τη φοιτητική μου ταυτότητα στο συρτάρι, τη φυλάω όσα χρόνια κι αν περάσουν μαζί με τόσες αναμνήσεις και νοσταλγία», έγραψε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο μήνυμά της, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. 

«Οι πανελλήνιες είναι για όλους μια δύσκολη αλλά ξεχωριστή εμπειρία. Κόπος, άγχος, αγωνία, όνειρα, ελπίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Οι ευκαιρίες για όλους όμως από δω και πέρα θα είναι πολλές», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

«Ένα συναρπαστικό ταξίδι άρχισε και δεν τελειώνει με τα αποτελέσματα. Ενηλικίωση, ελευθερία, ξενύχτια, μετακόμιση, ενοίκιο, πακέτο από τη μαμά... Και μην ξεχνάτε, διεκδικούμε τα όνειρά μας με πείσμα και αισιοδοξία. Κοιτάμε μπροστά. Καλή αρχή!», κατέληξε στο μήνυμά της προς τους νέους φοιτητές.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Φωφη - μιλησε μας για την μαυρη οικονομια εκατονταδων εκατομμυριων των φροντιστηριων στο δωρεαν εκπαιδευτικο μας συστημα. Μιλησε μας για την αγορα εργασιας του σημερα. Τις ευκαιριες που δημιουργει ο νεποτισμος στον επαγγελματικο σου χωρο, την πολιτικη. Το brain drain, οπως για παραδειγμα στην Αμερικη που συμφωνα με προσφατο χαρτι τουρκου αναλυτη, η Ελλαδα προσφερει περισσοτερους πανεπιστημιακους απ οποιοδηποτε αλλο εθνοτικο γκρουπ ( περισσοτερους απο ολες τις λατινικες χωρες ΜΑΖΙ ). Αυτα ειναι τα ζητηματα που ως αντιπολιτευση πρεπει να ασχολεισαι. Αυτο ειναι πραγματικη πολιτικη για εναν πολιτικο.Οχι τα ρηχα επικοινωνιακα σου, που ουτως 'η αλλως δε προσφερουν τιποτα σε κανεναν.