Ραγκούσης: «Οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα οι επιχειρήσεις στα Εξάρχεια»

Ραγκούσης: «Οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα οι επιχειρήσεις στα Εξάρχεια» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
2

Ως «οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνη» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τις σημερινές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

«Τα προηγούμενα χρόνια οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας στόχευαν στο οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και το παραεμπόριο με σημαντικά αποτελέσματα και εξαρθρώσεις συμμοριών. Αυτό ήταν και παραμένει το κύριο αίτημα των πολιτών», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης. 

«Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα οργανωμένο επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Διότι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι γυναίκες πρόσφυγες με ανήλικα παιδιά», συνέχισε.

«Επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να γίνεται πρωταγωνιστής σε επικοινωνιακές καμπάνιες της κυβέρνησης», κατέληξε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Τα προηγούμενα χρόνια οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Αθήνας στόχευαν στο οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και το παραεμπόριο με σημαντικά αποτελέσματα και εξαρθρώσεις συμμοριών. Αυτό ήταν και παραμένει το κύριο αίτημα των πολιτών», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης. Πηγή: www.lifo.grΟ κ. Ραγκούσης μας λέει ότι είμαστε ανοϊκοί που δεν θυμόμαστε το έργο της Αστυνομίας στα Εξάρχεια επί ΣΥΡΙΖΑ."στο οργανωμένο έγκλημα, τα ναρκωτικά και το παραεμπόριο" Πηγή: www.lifo.gr Κύριε Ραγκούση, για επιβράβευση λοιπόν, ο λαός σας έστειλε στην Αντιπολίτευση να ξεκουραστείτε από την πολλή δουλειά....Συνεχίστε έτσι, για να πάτε οριστικά σπίτι σας, να μη σας πληρώνουμε κιόλας.
Το αν είναι επικοινωνιακό πυροτέχνημα θα φανεί από τις μετέπειτα κινήσεις της κυβέρνησης και της ΕΛΑΣ. Το διασκεδαστικό όμως είναι με πόσο κυνισμό παραδέχεται ότι τωρινές επιχειρήσεις είναι οργανωμένες, σε αντίθεση με αυτές επί ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες προφανώς θεωρεί ανοργάνωτες (;).