Επίθεση Κυρίτση σε Μητσοτάκη: Καθάρισαν στο Μάτι ένα οικόπεδο με ξερά κλαδιά - «Μεγάλη επιτυχία»

Επίθεση Κυρίτση σε Μητσοτάκη: Καθάρισαν στο Μάτι ένα οικόπεδο με ξερά κλαδιά - «Μεγάλη επιτυχία» Facebook Twitter
EUROKINISSI
10

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης αντιμετώπισε με φανερά σκωπτική διάθεση την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον καθαρισμό του οικοπέδου με αναρίθμητα καμένα ξύλα από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι

Όντας καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Κυρίτσης είπε απευθυνόμενος στους παρουσιαστές Νίκο Υποφάντη και Μαρία Βούσουλα: «Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, ντάξει μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης».

Όταν οι δημοσιογράφοι του καναλιού του απάντησαν ότι επρόκειτο για καμένα και όχι ξερά κλαδιά που σύμφωνα με τους ειδικούς συνιστούσαν υγειονομικό κίνδυνο, ο κ. Κυρίτσης συνέχισε: «Όσο και να προσπαθείτε να φτιάξετε θέμα 20 λεπτών, για το ότι μάζεψαν ένα οικόπεδο καμένων, ήταν θέμα υπηρεσιακών παραγόντων, πήγε και ο πρωθυπουργός να πάρει το credit». «Πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό».

Ερωτηθείς γιατί το οικόπεδο δεν είχε καθαριστεί τους προηγούμενους μήνες, ο κ. Κυρίτσης περιορίστηκε στο να σχολιάσει ότι «Γίνανε διάφορα πράγματα τα οποία είχαν πάρει τον δρόμο τους». Τέλος σε ό,τι αφορά το ζήτημα συνταγογράφησης φαρμάκων των εγκαυματιών, ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε ότι οι πληγέντες αποζημιώνονταν για όλα τα φάρμακα πλην ορισμένων κρεμών που δεν συνταγογραφούνταν και κατέληξε: «Τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες»!

 
Πολιτική
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Δεν γνωρίζω το IQ του... το EQ του είναι σε επίπεδο 2ου υπογείου... Κακομοιριά, μιζέρια, ειρωνεία, κανένα επιχείρημα, κατηγόριες και κοροϊδία. Ό,τι θα έκανε κάθε 15χρονος που τον κατσάδιασαν επειδή δεν μάζεψε το δωμάτιό του.(Κύριε Τσίπρα σε εκείνο το συνέδριο που λέτε και ξαναλέτε ότι θα γίνει τζαμάουα ο ΣΥΡΙΖΑ, βάλτε τουλάχιστον κάποια στάνταρ για τα μέλη του, πέρα από ότι ήταν μέλη 15μελους)
Μεγάλο κύρος ο κ. Κυρίτσης.Είναι ως γνωστόν ο πρώην βουλευτής-δημοσιογράφος της "Αυγής", που "σκιζόταν" ότι δεν θα ψήφιζε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Τελικά, την ανάγκη - τα 7000 € μηναίο μισθό μήπως ; - φιλοτιμίαν ποιούμενος, ψήφισε πειθήνια τον Αύγουστο του 2015.Και κυρίως, τέλος, είναι αυτός που δήλωσε - "ξεχνώντας" πως κάηκαν τραγικά οι απλοί εργαζόμενοι στη Marfin - ότι "δεν τρέχει και τίποτε να πέφτουν και μολότοφ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ".Το χιούμορ ως γνωστόν και το σκώμμα, έχουν "βάρος" και αποτέλεσμα όταν γίνονται από σοβαρούς ανθρώπους. Οι οποίοι συνήθως έχουν και "τσίπα".Οπότε...
Χε χε νομιζω οτι η μανα ολων των Συριζοτρολ Κυριτσης ειναι διπλα τσαντισμενος: και για την ηττα που ειμαι σιγουρος οτι δεν περιμενε και που πλεον τα μιντια δεν παιζουν το παιχνιδι του. Sweet
Δωσε επιδοματα στους ΡΟΜΑ και μη δινεται κρεμα στον εγκαυματια...... λογικη ΣΥΡΙΖΑ.... εστω και αυτο το κατι φιλε μου καλο ειναι θα εχει καποια χρηματα η κρεμουλα ..... αλλα οτι κανουν οι αλλοι ειναι λιγο μονο εσεις κανατε τα πολλα!!!
Γιατί ταλαιπωρείται ο μέγας δάσκαλος Κυρίτσης για τέτοια ψιλικοκό θέματα; Που είναι τα παιδιά να αποδομήσουν την προπαγάνδα ως άξιοι συνεχιστές;https://www.youtube.com/watch?v=_Sjm3cgUYuYΥΓ: Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι η χαρά του ακροδεξιού, αλλά το βίντεο... It is what it is.
Κάθε φορά που βλέπω τον Κυρίτση θυμάμαι τον αγαπημένο μου ηθοποιό Michael Lonsdale (έχει παίξει από ρόλους σε ταινίες τού Buñuel μέχρι τον κακό Hugo Drax στο Moonraker, ή τον εστέτ τρομοκράτη στο Ronin και το Munich), που νομίζω ότι του μοιάζει πολύ. Μετά ακούω την αντιπαθητική φωνή με την κωλοπαιδίστικη εκφορά και συνέρχομαι.Δείτε το παρακάτω μικρό απόσπασμα μέχρι το τέλος παρακαλώ, ευχαριστώ (από το Φάντασμα της Ελευθερίας):http://www.youtube.com/watch?v=MRCMOYwF1pU&t=1m6s
"Εμπρός χτυπήστε, χτύπα με γριά πόρνη! Πιό δυνατά, κι άλλο, ναι, έτσι! Πιό δυνατά, ναι, είμαι ένα γουρούνι! Είμαι ένα σκουπίδι, χτύπα με γκιόσα, εμπρός, είμαι σάπιος είμαι λεπρός! Κι άλλο!...Μα που πάτε, περιμένετε, μην φεύγετε! Ας μείνουν τουλάχιστιον οι καλόγεροι!"
Κυρίτσης: Γίνονταν πραγματακια και επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι να ασχοληθεί και η κυβέρνηση με τη δουλειά υπηρεσιακών παραγόντων, εμείς είχαμε... άλλα, αλλά δε θα σας πω τι.Γενικά πολύς εκνευρισμός. Πως δεν είπε για τους εγκαυματιες να πάρουν τις κρέμες τους και να τις βάλουν εκεί που ξέρουν.