Μήνυση & καταγγελία Καμμένου για επίθεση από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος Μαρινάκη

Μήνυση & καταγγελία Καμμένου για επίθεση από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος Μαρινάκη Facebook Twitter
1

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επιτίθεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με περιστατικό που καταγγέλλει πως συνέβη στη Μήλο, ενώ δίνει και νομική συνέχεια στο θέμα.  

Ο κ. Καμμένος - ο οποίος σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από ΜΜΕ δέχθηκε υβριστικά συνθήματα, ακόμα και επίθεση με γιαούρτια, στο νησί της Μήλου- καταγγέλλει πως τα άτομα που του επιτέθηκαν κατέβηκαν από το σκάφος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ήταν δεμένο στο ίδιο λιμάνι.

Στην ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γίνεται γνωστό πως υποβλήθηκε μήνυση και δόθηκε στις αρχές το οπτικό υλικό από το περιστατικό. «Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων την οποία ανάρτησε και ο πρόεδρος τους στο Twitter: 

«O πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο. Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εμας σαν πολίτες, τι μας ενδιαφέρει ;Έστω και αν έγιναν αυτές οι εις βάρος του κ.Καμένου ενέργειες, έγιναν λόγω της ιδιότητάς του σαν Προέδρου των ΑΝΕΛ - από το οποίο κόμμα και εκδόθηκε η ανακοίνωση ;Προσωπικά, το αποκλείω αυτό. Γιατί, ο κ. Καμένος δεν διαχειρίζεται πια πολιτική/κρατική εξουσία και η ίδια η ανακοίνωση λέει ότι οι δράστες βιαιοπράγησαν επίσης και κατά της συζύγου του.Άρα, δεν μας ενδιαφέρει.δημοσίως τι συμβαίνει προσωπικά μεταξύ των κκ Καμένου και Μαρινάκη.