Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τον σεισμό στην Κάρπαθο - Κάνει επίσκεψη στο νησί

Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τον σεισμό στην Κάρπαθο - Κάνει επίσκεψη στο νησί Facebook Twitter
0

Από κοντά έζησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον σεισμό που σημειώθηκε στην Κάρπαθο το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς από χθες πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί.

Ο σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:51μ.μ ανοικτά της Καρπάθου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο ήταν 71 χιλιόμετρα ανατολικά της Καρπάθου ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

«Κουνηθήκαμε λίγο στην Κάρπαθο αλλά ενημερώθηκα πως ευτυχώς δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός. 

«Μίλησα με κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελα και αισιοδοξία για τις προοπτικές του νησιού και της χώρας. Τους ευχαριστώ για τη φιλοξενία τους!»,πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM