Μπεχράκης για πρόκληση Πολάκη με το τσιγάρο στη Βουλή: Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις

Μπεχράκης για πρόκληση Πολάκη με το τσιγάρο στη Βουλή: Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις Facebook Twitter
1

Ως κατάφωρη και προκλητική παραβίαση του νόμου χαρακτήρισε την εικόνα του Παύλου Πολάκη και άλλων βουλευτών με τσιγάρα και τασάκι στο καφενείο της Βουλής, ο Παναγιώτης Μπεχράκης.

Την προκλητική φωτογραφία ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Παύλος Πολάκης ο οποίος διακρίνεται να κάθεται μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο καφενείο της Βουλής, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ένα τασάκι με δύο αναμμένα τσιγάρα.

Με παρέμβασή του στο  δελτίο του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής πνευομονολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος, Π. Μπεχράκης απηύθυνε έκκληση στον Πρόεδρο της Βουλής «να παρέμβει και να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να επιβληθούν στον Παύλο Πολάκη οι κυρώσεις που προβλέπονται όπως για κάθε πολίτη που παραβιάζει τη νομοθεσία».

Επιπλέον ζήτησε να επιβληθεί ποινή και στο καφενείο της Βουλής επειδή υπήρχαν τασάκια στο τραπέζι, και είπε πως «η Βουλή να δείξει το δρόμο για να γίνει όλη η Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος» Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα την Βόρεια Μακεδονία, στην οποία, όταν πριν από 5-6 χρόνια είχε σημειωθεί αντίστοιχο περιστατικό, ο εισαγγελέας πήγε στη Βουλή και έκλεισε το καφενείο.

Μπεχράκης για πρόκληση Πολάκη με το τσιγάρο στη Βουλή: Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις Facebook Twitter
Την οργή του για τη φωτογραφία του Παύλου Πολάκη και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τσιγάρα στη Βουλή εξέφρασε ο Π. Μπεχράκης
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια