Νόνη Δούνια, Ραλλία Χρηστίδου και άλλοι διάσημοι που μπαίνουν στη Βουλή

Νόνη Δούνια, Ραλλία Χρηστίδου και άλλοι διάσημοι που μπαίνουν στη Βουλή Facebook Twitter
1

Διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης και της τηλεόρασης κατάφεραν να κερδίσουν τη «μάχη του σταυρού» στις εθνικές εκλογές και να εξασφαλίσουν μια έδρα στη Βουλή

Με την ενσωμάτωση στο 92,3%, η Νόνη Δούνια εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς ενώ και η Ραλλία Χρηστίδου εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών. Η Ελένη Γερασιμίδου επίσης θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή με το ΚΚΕ, αφού συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό στην Α' Πειραιώς. 

Ο Κλέων Γρηγοριάδης εκλέγεται με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη στο κοινοβούλιο. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποψήφιος της ΝΔ στην Α' Αθηνών επίσης μπαίνει στη Βουλή όπως μπαίνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που κατέβηκε στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών. Η Φωτεινή Πιπιλή εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία, στην Α' Αθηνών.

Αντίθετα, εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου και η Βάνα Μπάρμπα που διεκδίκησαν μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο με το ΚΙΝΑΛ. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ηθελα πραγματικα να ξερω καποιους που τους ψηφισαν να δω ενδεικτικα τι μυαλα κουβαλανε...Αντε και τζουλια αλεξανδρατου τις επομενες εκλογες.Αν δε φτιαξει η παιδεια δεν υπαρχει μελλον. Κριμα πραγματικα.