Τσακαλώτος: Είναι μια νίκη της ΝΔ - Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι

Τσακαλώτος: Είναι μια νίκη της ΝΔ - Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Τις εκτιμήσεις του exit poll που δείχνουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

«Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι, σοφότεροι, με τη τεχνογνωσία που έχουμε τώρα και δεν είχαμε πριν», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά το exit poll, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για «μία μεγάλη νίκη της ΝΔ».

«Ο κόσμος μας πρέπει να είναι υπερήφανος, μαζί κάναμε πάρα πολλά πράγματα, έχουμε μια μεγάλη παρακαταθήκη» επισήμανε ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ1, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για ανάμεικτα συναισθήματα αλλά τόνισε πως ο κόσμος εμπιστεύτηκε το «ασαφές της πρόγραμμα».

«Ανάμεικτα συναισθήματα, από την μια είναι μια μεγάλη νίκη της ΝΔ, αλλά από την άλλη νιώθω περήφανος για πάρα πολλά πράγματα. Νιώθω περήφανος που ένας κόσμος της εργασίας, έχει εργασιακές σχέσεις διαφορετικές, αρχίζουν οι συλλογικές συμβάσεις, υπάρχει η αύξηση του κατώτατου μισθού», ανέφερε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών. 

«Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι, σοφότεροι, με την τεχνογνωσία που έχουμε τώρα» είπε στη συνέχεια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση το Exit Poll τόνισε: «Να ξέρει ο κόσμος που μας ψήφισε, ότι αυτό το ποσοστό είναι ότι πήρε ο Σάντσεθ στην Ισπανία. Ακριβώς το ίδιο ποσοστό. Πρέπει είναι περήφανοι αυτοί μας υποστήριξαν».

«Υποτιμήσαμε το μέγεθος του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου που χτίστηκε. Το ΚΙΝΑΛ για κάθε μισή κουβέντα για τη ΝΔ, έλεγε δύο για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τους λόγους που οδηγήθηκε το κόμμα του στην ήττα. «Το ΚΙΝΑΛ βοήθησε τα μάλα τη ΝΔ, είχε μια στρατηγική ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν τον επόμενο χρόνο ο λαϊκός κόσμος θα υποφέρει από τη ΝΔ, τότε να κοιτάνε το πρόσωπό τους στον καθρέφτη» είπε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών μετά τα αποτελέσματα των Exit Poll.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM