Νίκος Παππάς: Καθαρή νίκη της ΝΔ - Σεβόμαστε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού

Νίκος Παππάς: Καθαρή νίκη της ΝΔ - Σεβόμαστε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε το πρώτο exit poll που δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «καθαρή νίκη της ΝΔ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι προφανές ότι μιλάμε για καθαρό αποτέλεσμα, με νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ εδραιώνεται στην πολιτική σκηνή σαν κορμός της προοδευτικής παράταξης. Είναι προφανές ότι έχουμε μια πολιτική αλλαγή. Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία και οργανώνουμε την αντιπολίτευση. Σεβόμαστε την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και από θέσεις προγραμματικής αντιπολίτευσης θα οργανώσουμε και την αντιπολίτευσή μας».

Ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει πως το αποτέλεσμα δεν δημιουργεί αμφισβήτηση για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που ηγήθηκε του ΣΥΡΙΖΑ από τα πενιχρά του ποσοστά, από τότε που ήταν ένα μικρό κόμμα με δευτερεύοντα ρόλο στα πολιτικά πράγματα.

«Η πολιτική του έχει καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι δε συνέβη η στρατηγική ήττα που κάποιοι εύχονταν.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM