Ένταση έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Μητσοτάκης: «Αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα»

Ένταση έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Μητσοτάκης: «Αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα» Facebook Twitter
6

Σκηνικό έντασης επικράτησε στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις εθνικές εκλογές, στο Περιστέρι.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε το Περιστέρι και όχι την Κηφισιά για να ασκήσει σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα. Μόλις όμως εμφανίστηκε στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου για να ψηφίσει, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Μητσοτάκη την ώρα που μέλη της ΝΔ φώναζαν «Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανέβασαν ένα πανό αλλά απομονώθηκαν γρήγορα και αποφεύχθηκε η κλιμάκωση του επεισοδίου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε κανονικά συνοδευόμενος από τον γιο του και, βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα, δήλωσε αισιόδοξος: ««Οι εκλογές είναι μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Ελληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει για την πατρίδα μας μια καλύτερη μέρα. Καλή ψήφο σε όλες και σε όλους».

 
 
Πολιτική
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η Παιδεία κάνει το λαό εύκολο να οδηγηθεί, αλλά δύσκολο να εξαπατηθεί, εύκολο να κυβερνηθεί, αλλά αδύνατο να υποδουλωθεί Συγνωμη αν σου χάλασα το όνειρο αλλά μας συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Λυπάμαι που δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα.