Ψήφισε ο Τσίπρας: Δίνουμε την κρίσιμη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος

Ψήφισε ο Τσίπρας: Δίνουμε την κρίσιμη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος Facebook Twitter
0

Στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα είναι ημέρα Δημοκρατίας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποφασίζουν για τη ζωή τους» δήλωσε προσερχόμενος στην κάλπη.

«Θέλω να απευθυνθώ στους νέους που διαχρονικά κάνουν την ανατροπή, τις μεγάλες αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή και το μέλλον τους σε άλλους. Να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Τσίπρας και κάλεσε τους εκλογείς να έρθουν στις κάλπες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. 

«Θέλω να απευθυνθώ σε όλους να προσέλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρά το γεγονός ότι είναι υψηλή η θερμοκρασία. Αξίζει να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση» σημείωσε.

«Δίνουμε την κρίσιμη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, μέχρι το τέλος, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM