Γεννηματά σε Μητσοτάκη: «Tα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ - Πρέπει να τα σέβεται»

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: «Tα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ - Πρέπει να τα σέβεται» Facebook Twitter
4

Η Φώφη Γεννηματά σχολίασε την πρόσφατη παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου σε ένα χιουμοριστικό απόσπασμα ο αρχηγός της ΝΔ ζήτησε από τους συντελεστές, οι οποίοι κρατούσαν σημαίες του ΠΑΣΟΚ, να πάρει μια σημαία ως ενθύμιο στο γραφείο του. 

«Θέλω να πω στον κ.Μητσοτάκη, η σημαία και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ. Καλά κάνει και το ζητάει για το γραφείο του. Eπειδή το ξέχασε μπορώ να του το στείλω να το έχει. Ό,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να το σέβεται γιατί θα το βρει απέναντί του», είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, σε τηλεοπτική της συνέντευξη. 

 Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές και την πιθανότατα ακυβερνησίας η κ. Γεννηματά σχολίασε πως «η χώρα δεν πρέπει να μπει σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις με απλή αναλογική. Στη συνέντευξη της στον τελεοπτικό σταθμό OPEN τόνισε «Εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν» και τον Κ. Μητσοτάκης επειδή, όπως είπε, εκβιάζει πραγματικά, τον ελληνικό λαό λέγοντας: «αυτοδυναμία ή χάος, αν δεν έχω λέει αυτοδυναμία θα ξαναπάω σε εκλογές με απλή αναλογική τον Αύγουστο».

 «Εμείς λοιπόν λέμε ξεκάθαρα ότι δεν μπαίνουμε σε κυβέρνηση για να γίνουμε το συμπλήρωμα κανενός, δεν είμαστε δεκανίκι για να βγουν οι αριθμοί. Όμως ως υπεύθυνη αντιπολίτευση είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλλουμε για να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και για να ολοκληρωθεί η Συνταγματική Αναθεώρηση», επανέλαβε η κ. Γεννηματά.

«Το έχω ξεκαθαρίσει: δεν μπαίνουμε σε κυβέρνηση με τέτοιους όρους με κανένα τρόπο, δεν θέλουμε υπουργικά κουστούμια. Θέλουμε να είμαστε η χρήσιμη πολιτική δύναμη για τη χώρα. Υπάρχουν λύσεις που προβλέπονται από το Σύνταγμα, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε την επόμενη μέρα των εκλογών», πρόσθεσε.

Δείτε την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή που προαναφέρθηκε:

 
Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τα παιδία παίζει...Καιγόμαστε και ο ένας κάνει επικοινωνιακά "δημοκρατικά αστειάκια", η δε άλλη ξιφουλκεί για τα "ιερά και τα όσια"...Δεν τα αφήνουν αυτά και να κάτσουν σε ένα τραπέζι, μπας και βρουν κάτι να συμφωνήσουν ;Κυρίως η κ. Γεννηματά να αφήσει τους κομματικούς μη μου άπτου "ακκισμούς"... Δεν προσφέρουν τίποτε στη χώρα, αν δε επιμένει, μάλλον ούτε στην ίδια θα προσφέρουν.