Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απόψε να εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός λίγο νωρίτερα εθεάθη με φόντο μάλλον μη αναμενόμενο - ένα περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η αναπάντεχη εμφάνιση έγινε στη Θεσσαλονίκη, στην Καλαμαριά. Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ τον χαιρέτισαν και ο Κώστας Καραμανλής ανταπέδωσε όπως μεταδίδεται τους ευχήθηκε καλό κουράγιο ενόψει των εθνικών εκλογών .


Πλησιάζοντας ο πρώην πρωθυπουργός το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο για να τον υποδεχτεί ξέσπασε σε χειροκροτήματα και τον επευφήμησε για την κίνησή του

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Από σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την επομένη της πρώτης δημόσιας ομιλίας του ύστερα από δέκα χρόνια, ξεκίνησε περιοδεία από τις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, τους Αμπελόκηπους και τον Εύοσμο.

 

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν ο ιερός ναός του Αγίου Παντελεήμονα, στους Αμπελόκηπους, όπου τον υποδέχτηκαν ο μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Σπηλιόπουλος και υποψήφιοι βουλευτές.

 

Η μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο και -όπως ανέφερε ο μητροπολίτης Βαρνάβας- σε καθημερινή βάση προσφέρει 8.200 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μητρόπολης, οι μερίδες φαγητού που μοίραζε σε καθημερινή βάση τον Δεκέμβριο του 2013 ήταν 6.573, του 2014 ήταν 7.483, του 2015 ήταν 7.556, του 2016 ήταν 7.954, του 2017 ήταν 8.109 και του 2018 ήταν 8.177.

 

Μετά τη συνάντηση με τον μητροπολίτη ο κ. Καραμανλής περπάτησε στην πλατεία Επταλόφου και στην πλατεία Ευόσμου, όπου έκανε χειραψίες με καταστηματάρχες και περαστικούς. Σήμερα, στις 19:30, θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, αύριο θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά και τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, ενώ την Κυριακή αναμένεται να επισκεφθεί τις Σέρρες.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI

 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI

 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI

 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI

 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI

 

ΕUROKINISSI
ΕUROKINISSI