Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά

Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο, σύμφωνα με κατοίκους, πρόβλημα παραβατικότητας σε περιοχή γύρω από οικισμό Ρομά, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να χτίσει μέχρι και τείχος.

«Αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα, σας λέω και το προχωράω και λίγο παραπάνω που ξέρω ότι είναι έξω από τα όρια, έξω από τη νομιμότητα, αλλά εγώ θα το κάνω, και θα ακουστεί τώρα πρώτη φορά από το δικό σας ραδιόφωνο, εγώ θα υψώσω τείχος εκεί, δεν θα μπορεί να πηγαίνει κανένας στην περιοχή αυτή», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

Σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκλείσει όσους μένουν στον οικισμό, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού απάντησε: «Θα τους αποκλείσω ναι, δεν θα χουν πρόσβαση», διευκρινίζοντας ότι θα προηγηθεί έλεγχος περί νόμιμης κατοχής του χώρου.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για να δουμε θα κάνει τιποτα ή μόνο λόγια. Δεν χρειάζεται να χτισει τοιχο απλά να εφαρμοστεί ο νόμος. Και ο νόμος είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά την μόλυνση του περιβάλλοντος (βλέπε καθημερινή καύση καλωδίων και παράνομη απόριψη μπαζών). Επίσης και για τις κλοπές προβλέπεται φυλάκιση.
Ξέρω πως θα στεναχωρήσω αρκετούς αριστερουληδες με αυτο το σχόλιο ,αλλά κάποιοι Ρομα ειναι απαράδεκτοι.Σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου ,αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους να σου επιτίθενται και να σε προσβάλουν ενώ αυτοί παρακολουθούν αμέτοχοι,κοροϊδεύουν το κράτος εισπράττοντας παράνομα επιδόματα και η λίστα δεν έχει τέλος...Και πιστέψτε με ,δεν έχουν καμια διάθεση να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη κοινωνία.