Η Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική «αφίσα» με τον Αντετοκούνμπο από το Instagram

Η Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική «αφίσα» με τον Αντετοκούνμπο από το Instagram Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε αναρτήσει χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Μετά τη χθεσινή διάκριση του Έλληνα μπασκετομπολίστα που βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης στο NBA, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μια «αφίσα» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η κα Νοτοπούλου, που ήρθε τέταρτη στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη στις 26 Μαΐου, τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει τακτικά προεκλογικά μπάνερ με την ίδια σε πρώτο πλάνο και το σύνθημα «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας».

Χθες όμως, η κα Νοτοπούλου ανέβασε τη διαφορετική και επίμαχη «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπo, το νέο logo του ΣΥΡΙΖΑ και το όνομά της με την υποψηφιότητα. «Greek to the core. Ήσουν πάντα ένας από μας», ήταν το μήνυμά της υποψήφιας βουλευτή. Μάλιστα στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και "γράφει" Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας "θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε"...το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο...μεγαλείο της!», κατέληξε η κα Νοτοπούλου.

Σήμερα, και ύστερα από την έκταση που πήρε στον ηλεκτρονικό τύπο η συγκεκριμένη ανάρτηση, η αφίσα εξαφανίστηκε από τον επίσημο λογαριασμό της κυρίας Νοτοπούλου στο Instagram. 

Η Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική «αφίσα» με τον Αντετοκούνμπο από το Instagram Facebook Twitter
Η Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική «αφίσα» με τον Αντετοκούνμπο από το Instagram Facebook Twitter
Η επίμαχη αφίσα εξαφανίστηκε από το προφίλ της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σαίνι...Αυτή η κυρία 30 ετών, έγινε υφυπουργός από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από κομματική αναρρίχηση - από αυτοδιοικητική υπάλληλος που ξεκίνησε.Και διεκδίκησε να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης και τώρα βουλευτής.Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για το σύστημα αξιών ΣΥΡΙΖΑ.