Η Νοτοπούλου ανέβασε προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram

Η Νοτοπούλου ανέβασε προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Μία προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέβασε στο Instagram, σε ψηφιακή μορφή, η Κατερίνα Νοτοπούλου, λίγες ώρες μετά την βράβευση του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA

Η κα Νοτοπούλου, που ήρθε τέταρτη στον α' γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη στις 26 Μαΐου, κατεβαίνει πλέον υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης και τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει τακτικά προεκλογικά μπάνερ με την ίδια σε πρώτο πλάνο και το σύνθημα «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας». 

View this post on Instagram

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on


Χθες όμως, η κα Νοτοπούλου ανέβασε μια διαφορετική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπo, το νέο logo του ΣΥΡΙΖΑ και το όνομά της με την υποψηφιότητα. «Greek to the core. Ήσουν πάντα ένας από μας», ήταν το μήνυμά της υποψήφιας βουλευτή. Μάλιστα στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και "γράφει" Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας "θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε"...το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο...μεγαλείο της!», κατέληξε η κα Νοτοπούλου.

Η Νοτοπούλου ανέβασε προεκλογική «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram Facebook Twitter
View this post on Instagram

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Σοβαρα τωρα εκατσαν και εφτιαξαν αυτο το πραγμα και ειπαν "πολυ καλη ιδεα"?? Μακαρι να φανε μηνυση απο τον Γιαννη και οποιο ποσο κερδισει να παει υπερ καποιου ιδρυματος, επειδη το θρασος πραγματικα μονο ετσι αντιμετωπιζεται...
Καλά όλα αυτά που λέτε, και σίγουρα τουλάχιστον άκομψη η χρήση του Γιάννη στην αφίσα, αλλά το σωστό να λέγεται: Ο Σύριζα έφερε και ψήφισε (μαζί με το Ποτάμι) τον νόμο για την ιθαγένεια και η ΝΔ καταψήφισε. Αυτά είναι γεγονότα. Και τώρα η ΝΔ είναι σε mode συγχαρητήρια, μας κάνεις περήφανους κλπ, φαρισαϊσμός και υποκρισία δηλαδή
Μα πού το βρήκε τέτοιο θράσος; Συγκρίνει τους άπειρους διορισμούς της χωρίς κανένα προσόν (γιαυτό και πάτωσε παντού) με τις δεξιότητες, την αγωνιστικότητα, την υπερπροσπάθεια και το θρίαμβο του Αντετοκούνμπο; Χίλιες φορές ντροπή της!
Είναι πολύ απλό.νομίζω.Όταν δεν έχεις ο ίδιος πολιτικό "βάρος" και "λόγο", μοιραία, θα προσπαθείς να προσελκύσεις ψηφοφόρους από "αντανάκλαση φωτός".Λόγια φτωχά και εντέχνως "συντροφικά", οπότε μην ασχολούμαστε άλλο.Ο λαός την κατέταξε ...κλητήρα και όχι δήμαρχο, γιατί αυτό είναι το επίπεδό της.Και είναι καλή ένδειξη ότι δεν επηρεάστηκε από την "προσκόλληση" ....Πάντα τέτοια.
Φέρτε τις πατσαβούρες να μαζέψουμε τα ζουμιά και τα ξερατά. Άσε που είναι και ιεροσυλία. Επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το όνομα του Γιάννη για την προεκλογική της εκστρατεία; Ποια νομίζει ότι είναι, το απόλυτο μηδενικό;Αν ήμουν ο Γιάννης, θα της έκανα μήνυση.