Σε ντιμπέιτ καλεί ξανά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω Twitter αυτή τη φορά μέσω Twitter έπειτα και από την ακύρωση του ντιμπέιτ με την παρουσία και των υπολοίπων κομμάτων.

 

Ο κ. Τσίπρας με ανάρτησή του ζητά να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ακόμη και στο «παρά πέντε» των εκλογών. 

 

«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει ακόμη: «Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».