Κύμα αντιδράσεων για τον Κυρανάκη - Το επίδομα στα Ελληνόπουλα προκάλεσε εντάσεις

Κύμα αντιδράσεων για τον Κυρανάκη - Το επίδομα στα Ελληνόπουλα προκάλεσε εντάσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ότι θα δίνεται επίδομα για την υπογεννητικότητα μόνο σε Ελληνόπουλα.

Στα social media οι αντιδράσεις είναι ποικίλες τόσο από πολιτικούς του αντιπάλους όσο και από χρήστες του Twitter που μάλιστα θεωρούν ότι η σημερινή διάκριση του Γιάννη Αντετοκουνμπο φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Κυρανάκη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε αναφερθεί στις πολιτικές του κόμματος για την υπογεννητικότητα και την πρόθεση του κόμματος να δώσει επίδομα παιδιού ύψους 2.000 ευρώ.

Ωστόσο σε διευκρινήσεις του ο κ. Κυρανάκης σε ανώνυμο προφίλ που έγραψε πως το επίδομα παιδιού που προαναγγέλλει η ΝΔ είναι «κίνητρο για τους γύφτους», απάντησε ότι το επίδομα παιδιού «θα δίνεται σε Ελληνόπουλα» και έτσι ξεκίνησε το κύμα αντιδράσεων.

Ο ίδιος ο κ. Κυρανάκης κάνει λόγο για μεθοδευμένη επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος που είχε θέσει υποψηφιότητα στον δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Κυρανάκη γράφοντας στο λογαριασμό του στο Facebook ότι «το να πούμε ότι ο Κυρανάκης είναι ρατσιστής είναι το αυτονόητο».

Αναλυτικά σημείωσε: 

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ