Debate: Συνεδριάζει ξανά αύριο η διακομματική επιτροπή - Οι επικρατέστερες ημερομηνίες

Debate: Συνεδριάζει ξανά αύριο η διακομματική επιτροπή - Οι επικρατέστερες ημερομηνίες Facebook Twitter
0

Το πρωί της Δευτέρας στις 11:00 συνεδριάζει η διακομματική επιτροπή, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των κομμάτων, για να αποφασίσουν την ακριβή ημερομηνία του debate των πολιτικών αρχηγών που είχε οριστεί αρχικά για την 1η Ιουλίου.

Ο προγραμματισμένος ανατράπηκε λόγω της διεξαγωγής έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιλογή υποψηφίου για την θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου θα λάβει μέρος ο πρωθυπουργός.

Οι επικρατέστερες νέες ημερομηνίες είναι πλέον η 27η και η 28η Ιουνίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ομοφωνία ανάμεσα στα κόμματα.

Όπως είναι γνωστό, αν τελικά γίνει το debate θα συμμετάσχουν σε αυτό ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Φώφη Γεννηματά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Βασίλης Λεβέντης. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM