Την θλίψη τους για τον θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου εξέφρασαν με μηνύματά τους ο Γιώργος Παπανδρέου, η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος

 

O Ροβέρτος Σπυρόπουλος πέθανε σήμερα σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κύμης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 «Με μεγάλη θλίψη έμαθα για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου, του συνεργάτη, του σπουδαίου αγωνιστή, με τη μεγάλη προσφορά στη χώρα και στην Παράταξη. Καλό ταξίδι Ροβέρτο» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

 

Πόνο και θλίψη στην προοδευτική παράταξη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά. «Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια, ευθύνη και σεμνότητα στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή. Στάθηκε αλύγιστος στις επιθέσεις και ασυμβίβαστος στις δυσκολίες. Μα πάνω απ' όλα υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη και την πατρίδα μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του» σημείωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

 

«Με τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο υπήρξαμε συναγωνιστές, συνάδελφοι και φίλοι. Αξιόλογος πολιτικός, εξαίρετος άνθρωπος.
Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν πάνω από όλα μαχητής. Και της ζωής και της πολιτικής. Θα τον θυμόμαστε πάντα!», έγραψε στο Twitter o Ανδρεάς Λοβέρδος.