Ο Φορτσάκης απαντά για τα μαζικά προεκλογικά SMS: Έγινε κατά λάθος

Ο Φορτσάκης απαντά για τα μαζικά προεκλογικά SMS: Έγινε κατά λάθος Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Συγγνώμη για τα μαζικά SMS με προεκλογικό μήνυμα, ζήτησε ο βουλευτής Θεόδωρος Φορτσάκης

Το πρωί της Παρασκευής, πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που δέχτηκαν στο κινητό τους τηλέφωνο ένα γραπτό μήνυμα από τον πρώην πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, με το οποίο ζητούσε την ψήφο τους. Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος», ο κ. Φορτσάκης τονίζει πως η αποστολή του μηνύματος έγινε κατά λάθος και σε νούμερα χρηστών που δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους. 

«To SMS που εστάλη το πρωί της Παρασκευής ήταν λάθος. Το έστειλα σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να το έχω στείλει, καθώς δεν είχα ζητήσει την άδειά τους. Τους ζητώ συγγνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν πρόκειται να τους ενοχλήσω ξανά. Με τη φασαρία των εκλογών ανακατεύτηκαν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα. Τα είχα πάρει από φίλους μου και ήταν ανακατεμένα. Δυστυχώς μπήκαν στην αποστολή κατά λάθος. Ζήτησα συγγνώμη και δεν θα επαναληφθεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φορτσάκης. 

Το αρχικό, προεκλογικό μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή στην Α΄Αθήνας: «Θεόδωρος Φορτσάκης. Τέως Πρύτανης πανεπιστημίου Αθηνών,  υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α' Αθηνών. Με εμπειρία και τόλμη. Ζητώ τη στήριξή σας. Ζητώ έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας».

Ο Φορτσάκης απαντά για τα μαζικά προεκλογικά SMS: Έγινε κατά λάθος Facebook Twitter

Ο κ. Φορτσάκης διετέλεσε πρύτανης από το 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015, οπότε και εξελέγη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εγώ πάντως που είχα γίνει πριν περίπου 15 χρόνια αποδέκτης ίδιου μηνύματος - χωρίς την θέλησή μου και χωρίς καμία πολιτική σχέση με συγκεκριμένο πολιτικό -, όχι μόνο "συγγνώμη" δεν άκουσα, αλλά είδα και έπαθα να με βγάλουν από την κατάσταση αποδεκτών οι "παρατρεχάμενοί" του. Αν τυχόν συμβεί σε κάποιον, κατευθείαν στον Συνήγορο του Πολίτη και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Συγγνώμη από την ΕΡΤ, συγγνώμη από την Τασία, συγγνώμη από τον Τσίπρα, συγγνώμη από τον Φορτσάκη. Τι έγινε ρε παιδιά; Μπας κι άρχισε ξαφνικά να μετράει η γνώμη μου;