Ο Τέρενς Κουίκ κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

Ο Τέρενς Κουίκ κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές Facebook Twitter
3

Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου

Το όνομα του πρώην στελέχους των ΑΝΕΛ περιλαμβάνεται πλέον στην επικαιροποιημένη λίστα με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τον Β'1 Βόρειο Τομέα Αθηνών. 

Ο κ. Κουικ διετέλεσε υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου στις δύο περιόδους συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Στον ανασχηματισμό της 4 Νοεμβρίου 2016 ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό, υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος τον Απόδημο Ελληνισμό.

Τον Δεκέμβριο του 2018 διαγράφηκε από το κόμμα των ΑΝΕΛ εξαιτίας της στήριξης του στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά στις 11 Φεβρουαρίου 2019 ορκίστηκε βουλευτής, μετά την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου. Η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είχε διαλυθεί και ο ίδιος παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής, δηλώνοντας την απόλυτη στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Β1' ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΜΑΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΙΩΑΝΝΕΤΑ (ΑΝΝΕΤΑ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΑΝΙΑ
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Διατυπώνω απορία : Η υποψηφιότητα Κουίκ με τον ΣΥΡΙΖΑ - που ο πρώτος προ ετών αναφερόταν με μένος κατά του δεύτερου -, αποτελεί ένα ακόμη τεκμήριο του ηθικού πλεονεκτήματος της ΠΦΑ ;Δηλαδή, αλλαξοπίστησε πολιτικά ο κ. Κουίκ γιατί είδε το φως το αληθινό στην αριστερή πολιτική φιλοσοφία ;Kαι δεν αποτελεί η υποψηφιότητά του την ανταμοιβή του για την εγκατάλειψη των ΑΝΕΛ και την κοινοβουλευτική στήριξη της κυβέρνησης; Τι ρωτάω ...