Κοτζιάς εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: «Το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι αριστερά. Σύντροφοι κόφτε το.»

Κοτζιάς εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: «Το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι αριστερά. Σύντροφοι κόφτε το.» Facebook Twitter
Eurokinissi
6

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Νίκος Κοτζιάς μέσω Twitter, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι ζήτησε μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. 

H επίθεση έρχεται μία μέρα μετά την οριστική, όπως όλα δείχνουν, ρήξη ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΡΑΤΤΩ, καθώς η πολιτική κίνηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δεν θα μετάσχει στις εθνικές εκλογές. «Το ΠΡΑΤΤΩ δεν θα μετάσχει στις εκλογές της 7ης Iουλίου. Καλούμε μέλη και στελέχη μας, φίλες και φίλους, συμμαχήτριες και συμμαχητές να ψηφίσουν στις εκλογές του Ιουλίου δημοκρατικά, πατριωτικά, προοδευτικά και αριστερά, σύμφωνα με τη συνείδησή τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το ΠΡΑΤΤΩ. 

Σήμερα, με ανάρτησή του, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας: «Το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι αριστερά. Ούτε το να λες "καλύτερα δεξιός δήμαρχος παρά του Πράττω". Ή να διαρρέεις ότι Πράττω ζήτησε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Ποτέ μου δεν ζήτησα θέση και ουδείς αυτή τη φορά μου πρότεινε οτιδήποτε. Σύντροφοι κόφτε το».


Χθες το βράδυ, ο Νίκος Κοτζιάς διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία για πιθανή συνεργασία του με το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη στις εθνικές εκλογές.

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Είτε επικροτήσουμε τον Κοτζιά για τα περί ψέματος-υποκρισίας-Αριστεράς, είτε τον κατηγορήσουμε ότι υποκρινόταν 4 χρόνια που έκανε "μεγάλη αγκαλιά" τον Καμένο, το τελικό συμπέρασμα βγαίνει για το περίφημο ήθος της ΠΦΑ.Και μόνο που εναγκαλίσθηκαν τον "μπούλη" των ψεκασμών, του σηκωμένου δάκτυλου και του "στα τέσσερα εσείς" για την εξουσία, φτάνει.Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί σε καιρούς δημοκρατίας στα παγκόσμια ιστορικά ποτέ.
Όταν ασχημονούσες μαζί τους δεν σε πείραζε. Τώρα που αυτοί ασχημονούν πάνω σου, διαμαρτύρεσαι.Είσαι από τα πιο αντιπαθητικά δημόσια πρόσωπα και γι'αυτό δεν σε λυπάται κανείς. Αρκετή ζημιά έκανες στη χώρα με το μπουλούκι με το οποίο συμμάχησες, τώρα σπίτι σου.Α, και πού'σαι, όταν υποδέχεσαι τον Πρόεδρο της Κίνας σε επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο οποίος φόραγε κουστούμι και γραβάτα, εκπροσωπείς όλη την Ελλάδα, όλους τους Έλληνες. Και γι'αυτό φροντίζεις να είσαι ευπρεπώς ντυμένος. Όχι με το άθλιο παντελόνι και το τρισάθλιο κοντομάνικο μπλουζάκι που φόραγες, που ήταν και 4 νούμερα μεγαλύτερό σου. Αυτά να τα φοράς σπίτι σου, όταν σκάβεις με την τσάπα ή όταν εκπροσωπείς τους υπόλοιπους της φάρας σου. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου να τη σέβεσαι.