Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές

Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές Facebook Twitter
5

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την εκλογική αναμέτρηση του Ιουλίου.

Το λογότυπο αποτελείται από τρίγωνα σε διαφορετικά χρώματα που δημιουργούν τρισδιάστατη αίσθηση, με το πρώτο τρίγωνο να είναι κόκκινο και να φέρει την ονομασία του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» και το αρχικό σήμα του ΣΥΡΙΖΑ σε κόκκινο φόντο.

Κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης είναι «Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές Facebook Twitter

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
«Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας» Δεν μας είχαν πει ότι το 2015 αποφασίζαμε για τον θάνατό μας.Με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα εκπλήξει να κατηγορήσουν κιόλας για απρόσεκτους όσους τους ψήφισαν !
Σανός, σανός, σανός, σανός, σανός, σανός, σανός, σανός, σανός, σανός, σανός...Πολιτικάντηδες του 50, Πολιτικάντηδες του 50, Πολιτικάντηδες του 50, Πολιτικάντηδες του 50, Πολιτικάντηδες του 50...Το logo θα έπρεπε να λέει: "ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ"Μ'αρέσει που αυτοαποκαλείστε "προοδευτικοί... Είστε ένα θλιβερό απολίθωμα μιας μετασοβιετικής περιόδου. Προοδευτικοί my ass...